Presentatietraining en pitchtraining

Vertel het verhaal.

Een goede presentator boeit het publiek met een goed verteld verhaal. Dat is het uitgangspunt van deze intensieve presentatietraining en pitchtraining.

Je ziet zelf hoe je het doet

Omdat we tijdens de presentatietraining samen alle oefeningen terugkijken en analyseren weet jij na een training precies hoe jij overkomt. En hoe je een publiek moet boeien en binden. Ook als dit jou nu eng lijkt.

Met je stem, met je houding en met je verhaal. Niet alleen aan tafel of in een zaaltje, maar ook online via Teams of Zoom. Niet alleen tijdens de fysieke presentatietraining, maar ook nemen we de online oefeningen op en kijk ik die met je terug.

Een hands-on presentatietraining

Je leert aan de hand van mijn praktijkgerichte I.M.P.A.C.T.© methode de tekst van je kernboodschap en jouw performance zó neer te zetten dat jouw presentatie eruit springt.

Daarna ga je aan de slag met het Message House model. Waarna je ook inhoudelijk alles in huis hebt om met zelfvertrouwen een klinkende pitch, speech of presentatie te geven.

Je gaat naar huis met een kant-en-klare presentatie die je de volgende dag al zou kunnen geven.


Presenteren = Storytelling
Presentator? Verhalenverteller!

Wat je leert in deze presentatietraining:

  • Ontspannen en met zelfvertrouwen presenteren.
  • Contact maken met je publiek en iedere toehoorder aanspreken.
  • Blij zijn met zowel toelichtende als ja-maar vragen.
  • Jij kunt goed omgaan met bijvoorbeeld gewijzigde setting en spreektijd.
  • Jij hebt geleerd slim te laveren tussen inhoud en vorm.

Het resultaat, zelfs na één dag, is de dag erop al te zien en horen als jij het woord voert. Als een ervaren spreker, dus gezaghebbend en met elan.


<h1>Presentatietraining en pitchtraining</h1>
Ook deze geniale inhoudelijke expert wist: inhoud overtuigt niet. Verbeelding overtuigt.

Als jij de manier waarop jij (je) presenteert in verschillende omstandigheden intensief wil oefenen, volg dan een training van een hele dag. Als je meer ervaren bent, kan een opfrisser van een halve dag effectief zijn – bijvoorbeeld vlak voordat je ‘op moet’.


<h1>Presentatietraining en pitchtraining</h1>

Wie volgt deze presentatietraining?

Of je nou een (project)manager bent, wethouder, raadslid, woordvoerder, of bestuurder. Gericht op alle denkbare soorten speeches, pitches, vergaderingen en andere presentaties.

Wat gebeurt er in de training?

Je oefent met een praktijktrainer uit het vak. Met je eigen speech, je eigen leerdoelen, je eigen focus. Naar keuze alléén met een eigen trainer, of in een kleine groep met collega’s. In een echte tv studio in Hilversum bij het Mediapark, een leslocatie bij jou in de buurt of op jouw bedrijfslocatie.

Wat doe je in deze training?

Al snel na aanvang van de training ga je heel praktisch aan de slag. Je oefent met je eigen onderwerpen, je eigen presentaties en met eigentijdse methodes. Doen, doen, doen dus. Om uiteindelijk een zo groot mogelijke effectiviteit van jouw kernboodschap te bereiken in woord, houding en gebaar.

Is de presentatietraining ook cameratraining?

We nemen alles op, ook de online oefeningen. Na elke opname krijg je feedback en advies van een ervaren presentator.

Wat leer je in deze training?

Na afloop kun jij de juiste kernboodschappen formuleren. Die kort, krachtig en op een slimme wijze passend voor de juiste gelegenheid presenteren en verwerken in je antwoorden.

Wat is het resultaat van de presentatietraining?

Zelfverzekerd en authentiek blijf jij in control. Aan het eind van de presentatietraining vertel je een verhaal dat klinkt als een klok.

En dat is de dag erop al te zien en horen als jij het woord voert: ontspannen en met zelfvertrouwen.


Presentatietraining

    AVG: de ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen via telefoon of e-mail.