Presentatietraining met een unieke aanpak

Anno 2021 wordt van jou als professional meer verwacht dan een creatieve Powerpoint of Prezi. Leer in onze presentatietraining je verhaal te vertellen en te reageren op vragen tijdens of na je presentatie.

Als jij de manier waarop jij (je) presenteert wil verbeteren, volg dan een training van een hele dag waarin je met een ervaren trainer oefent met alle fijne kneepjes, of als je meer ervaren bent een opfrisser van een halve dag – bijvoorbeeld vlak voordat je ‘op moet’.

Presentatietraining fysiek en online

Omdat we tijdens de presentatietraining alle oefeningen terugkijken en analyseren weet jij na een training precies hoe jij overkomt. En hoe je een publiek moet boeien en binden. Met je stem, met je houding en met je verhaal. Niet alleen aan tafel of in een zaaltje, maar ook online via Teams of Zoom.

Tijdens de presentatietraining werken we met een HD camera, maar ook nemen we de online oefeningen op en kijken we die met je terug.

 

Een presentatietraining die verder gaat

Je maakt aan de hand van onze stermethode de tekst van je kernboodschap zo dat jouw presentatie eruit springt. Daarna ga je aan de slag met het Message House model. Waarna je ook inhoudelijk alles in huis hebt om met zelfvertrouwen een klinkende pitch, speech of presentatie te geven.

Je gaat naar huis met een kant-en-klare presentatie die je de volgende dag al zou kunnen geven.

Wil je worden teruggebeld?

  AVG: de ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen.

  • Ontspannen en met zelfvertrouwen presenteren. Dat is het doel en dat is dus het resultaat.

  • Want jij weet wat er van jou wordt verwacht en hoe je dat aanpakt.

  • En dat is de dag erop al te zien en horen als jij het woord voert: ontspannen en met zelfvertrouwen.

  OVER ONZE PRESENTATIETRAINING

  Wie volgt deze presentatietraining?

  Of je nou een (project)manager bent, wethouder, raadslid, woordvoerder, of bestuurder. Gericht op alle denkbare soorten speeches, pitches, vergaderingen en andere presentaties.

  Wat gebeurt er in de training?

  Bij ons ga je levensecht oefenen met een praktijktrainer uit het vak. Met je eigen speech, je eigen leerdoelen, je eigen focus. Naar keuze alléén met een eigen trainer, of in een kleine groep met collega’s. In onze studio in Hilversum bij het Mediapark, of op jouw locatie.

  Wat doe je in deze training?

  Bij ons ga je oefenen, oefenen, oefenen. Met je eigen onderwerpen, je eigen presentaties en met eigentijdse methodes

   

  Is de presentatietraining ook cameratraining?

  We nemen alles op, ook de online oefeningen. Na elke opname krijg je feedback en advies van een ervaren presentator. Doen, doen, doen dus. Om uiteindelijk een zo groot mogelijke effectiviteit van jouw kernboodschap te bereiken in woord, houding en gebaar.

  Wat leer je in deze training?

  Na afloop kun jij de juiste kernboodschappen formuleren. Die kort, krachtig en op een slimme wijze passend voor de juiste gelegenheid presenteren en verwerken in je antwoorden.

  Wat is het resultaat van de presentatietraining?

  Zelfverzekerd en authentiek blijf jij in control. En vertel je een verhaal dat klinkt als een klok. Dat is het doel.

  En dat is de dag erop al te zien en horen als jij het woord voert: ontspannen en met zelfvertrouwen.

  Presentatietraining

  Wil je worden teruggebeld?

   AVG: de ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen.